Take-away meny

Fra kl. 15:00 – 21:00

Noe å starte med...

Brygga's salater

KR 189,-

med Roman og isbergsalat med røkt svart ansjos og

  • Kyllingbryst stekt i karamellisert smør E, G, M, SE
  • Norske dypvanns rekerE, G, SE, SK
    eller
  • Brygga Mathus røykelaks E, G, F, SE

Fra det varme kjøkken...

PASTA MILANO MED HVITVIN OG KREMSAUS

KR 219,-

Grillet kylling, røkt bacon, pesto, pecorino ost.
G, N, M, SE

NORD-NORSK SJØMATPASTA

KR 239,-

Reker, blåskjell, fisk, kongekrabbe bisque, pecorino ost. E, G, M, F, SK, BL

Blåskjell

KR 249,-

Norske blåskjell i napoliansk saus (600g).
Bacon i kremet fløte, serverer med pommes frites og remulade. SK, M, G

stekt kveite i karamelisert saus

KR 379,-

Poteter, blansjerte grønnsaker, fiskesaus. M, F, SL

Buffalo steik marinert i tiger saus

KR 429,-

Okse indrefilet, serveres med bakt potet, ost og
rømme krem med hvitløk, peppersaus. SO, M, SL, SE

Noe søtt?

OVNSBAKT OSTEKAKE DELLA MAMMA

KR 129,-

Norsk kremost med hvitsjokolade, arktisk bærsaus.
E, G, M,

Noe å starte med...

Bryggas Ostetallerken Kr 169,-

Røkt Cheddar, Gorgonzola, italiensk Geiteost med sort sommertrøffel

Serveres med kjeks, olivenmix, druer, marmelade

G, M
Bryggas Speketallerken Kr 179,-

Røkt spekeskinke, Reinsdyrpølse

Serveres med rømme & flatbrød

M, G
Røkt Reinsdyrtaco Kr 169,-

Serveres med salat, sprø potetlefse og tyttebærdressing

M, H
Brygga's Salater
Roman og isbergsalat
Kr 189,-

Kyllingbryst stekt i karamellisert smør

E, G, M, SE

Norske Dypvanns reker

E, G, SE, SK

Fra det varme kjøkken...

Nord-Norsk Sjømatpasta Kr 259,-

Reker, blåskjell, fisk, kongekrabbe bisque, pecorino ost

E, G, M, F, SK, BL
Pasta Milano Med Hvitvin og Kremsaus Kr 239,-

Grillet kylling, røkt bacon, sopp, pesto, pecorino ost

G, N, M, SE
Stekt Kveite i Karamelisert Smør Kr 379,-

Poteter, blansjerte grønnsaker, fiskesaus

M, F, SL
Klippfisk Kr 349,-

Med potetmos, bacon, bakt paprika og persilleolje.

F, M
Buffalo Steik Kr 399,-

Okse indrefilet, serveres med bakt potet, ost og rømme krem med hvitløk, peppersaus.

SO, M, SL, SE
Fish and Chips Kr 239,-

Serveres med ertekrem, sitron, hjemmelaget remulade

G, M, E
julemeny bryggamathus 2021

Julemeny

Fra 12. nov - 18. des

Noe å starte med...

Brygga's Tapas Kr 189,-

Røkt hval, fenalår, spekeskinke, reinsdyrpølse, flatbrød og rømme.

M, G, E
Smørbrød Kr 139,-

Med røykelaks, eggerøre og syltet agurk.

E, F, G, M
Sildetapas Kr 159,-

Utvalgte silderetter, syltet løk, flatbrød, brød og smør

M, F, SE, G
Reinsdyrtaco Kr 169,-

Med salat, sprø potetlefse og tyttebærdressing

M, G
Utvalg av forskjellige oster Kr 169,-

Fruktkompott, valnøtter og flatbrød

M, G, N
Kremet fiskesuppe Kr 159,-

Rotgrønnsaker, brød og smør

F, M, G, SL

Fra det varme kjøkken...

Lutefisk Kr 389,-

Med ertestuing, bacon, sennep og bakte småpoteter med persille

F, M, SE
Røkt reinburger Kr 189,-

Med briochebrød, tyttebærdressing, brie, syltet rødløk og BBQ saus

(Pommes frites kr 39,-)

G, M, SE
Klassisk pinnekjøtt fra solberg pettersen Kr 419,-

Med kålrotstappe, julepølse og bakte småpoteter med persille og sjy

M
Ribbe med sprø svor Kr 369,-

Med hjemmelaget rødkål, medisterkake, julesaus og bakte småpteter med persille

M
Juletallerken Kr 479,-

Med pinnekjøtt, ribbe, medisterkake, julepølse, kålrotstappe, rødkål, julesaus og bakte småpoteter med persille

M

Noe søtt?

Riskrem Kr 119,-

Med krumkakekjeks, bringebærsaus og hasselnøtter

M, N, E, G
Karamellpudding Kr 129,-

Med karamellsaus og pisket krem

M, E
Multe pannacotta Kr 149,-

Med multer naturell og multecoulis

M, E, G

Allergener

Bordbestilling